איך בזבוז מזון קשור למשבר אקלים?
איפה נזרק אוכל ומה הפתרונות שנוכל לחשוב עליהם להפחתת בזבוז במערכת המזון ובמטבח שלנו? במהלך המפגש נמיין תוצרת שמיועדת לזריקה ונלמד איך לעשות את זה נכון ולמה לשים לב. כל תלמיד יקח איתו הביתה כמה ירקות ורעיונות למתכונים. נקנח במשחק חוויתי המאתר את כל הנקודות שבהן נזרק מזון לאורך הדרך.
בהנחיית צוות מצילות המזון.
ארגון מצילות המזון עובד משנת 2019 בשוק הסיטונאי בירושלים ופועל במטרה לקדם מערכת מזון עירונית בת קיימא בעיר, בדגש על ניצול משאבים קיימים, הוגנות, ושוויוניות. אנו שואפות לקדם חוסן תזונתי יציב ומתמשך ברמה האישית והקהילתית באמצעות בניה של רשתות פעולה ותמיכה קהילתיות. אנו פועלות בכדי ליצור שינוי תודעתי והתנהגותי ביחס לקשר שבין צריכה, מזון וסביבה ובכדי לצמצם את בזבוז המזון ברמה המקומית ובישראל בכלל.
*הסדנא מיועדת לעד כיתה אחת בכל פעם*
משך: שעה וחצי
קהל יעד: תיכון
מועדים: 20-24 במרץ
מיקום: הסדנא תתקיים בביה"ס
מפת אתר | תקנון | הצהרת נגישות | צור קשר
© 2022 כל הזכויות שמורות
האתר מכיל חומרים שונים, המוגנים ע"י זכויות יוצרים. כל זכויות הקניין והקניין הרוחני באתר לרבות המידע והתכנים הכלולים בו, וכל מידע אחר הקשור לאתר, הנם בבעלות בלעדית של עיריית ירושלים (להלן: "העירייה") או של צדדים שלישיים מטעמו